Újra meg újra, valami más, mégis mindig ugyanaz...

"És az angyal ezt mondta nekem: Nézd, ezek hitetlenségbe süllyednek." 1 Nefi 12:22

Új horizontok, újra meg újra, de most valami más

hangosbeszelo.png

Sziasztok drága ÚjraMegÚjra fanok. Szolgálati közlemény következik.

Az elmúlt időszakban roppant mód megváltozott a világlátásom, és a hozzáállásom a dolgokhoz, de főleg a retardáltakhoz. Azzal a szomorú hírrel jövök, hogy tudományos-szkeptikus témákkal a blog a továbbiakban nem fog foglalkozni, de legalábbis nem ez lesz a fő profil. Viszont több évnyi munkámat, nem fogom a kukába dobni sem, ez az "öröm" az ürömben. A jövőben a blog átalakul, bár az arculat marad. A további tematika már egy teljesen más vonalat fog követni, amit ki-ki maga eldönthet, hogy tolerál és továbbra is olvas-e vagy sem. Az új tematika filozófia, kultúra, életmód lesz, de egy eddig talán sokaknak ismeretlen szemszögből. Egy olyan fórummá alakul a blog, mely a tételes vallásokat oldalba rúgó elv -és gondolatrendszerek szemszögéből mutatja meg a világot, és bízom, vagyis, mivel többen szerkesztjük majd az anyagokat, bízunk benne, hogy sokakban az ateista, a sátánista, az okkult, és a hasonló fogalmak nem mint szitokszó élnek tovább, hanem érdekes, és a világban a maguk helyét kivívó, és meghatározó dolgokként lesznek jelen.

Aki marad, azt továbbra is köszöntöm egy fiktív pokolban, még ha nem is a vadhajtásaival foglalkozom tovább.

Aki nem marad, annak köszönöm a figyelmét, de elfogyott a türelmem, és idegzetem sajnos. Célszerűbb új utakat világítani meg, illuminálni hogy szakszerű legyek haha, mint a régi mocskában térdig merülve téblábolni.

A blog korábbi anyagai továbbra is elérhetőek egy archívumblogban a http://ujramegujraarchiv.blog.hu címen.

Mivel végre többen fogjuk szerkeszteni a blogot, és egyéb rendezkedés, témák pontos meghatározása, és hasonlók bejátszanak, előreláthatólag még nettó. 1 hónapig nem születik új bejegyzés, de erre nem tenném a nyakamat. 

Addig is kellemes napot Nektek!

A bejegyzés trackback címe:

http://ujramegujra.blog.hu/api/trackback/id/tr412492517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Szujó Norbert 2017.05.31. 13:35:17

Izgatottan várom az új szellemben íródott anyagaitokat! Nagyon kíváncsi vagyok pl., hogy mit tudtok nekem az ateizmusról, ami alapján jobb színben tűnök majd fel magam előtt. Sok sikert kívánok az új koncepcióhoz!

Azért szeretném megkérdezni: a korábbi anyagok olvashatóak valahol?

KisKirály · http://ujramegujra.blog.hu 2017.05.31. 16:22:32

@Szujó Norbert: Igen, minden korábbi anyag elérhető a ujramegujraarchiv.blog.hu címen. Köszönöm és köszönjük szépen!

Facebook

Hirdetés