Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

...sed perseverare diabolicum....

Újra meg újra, valami más, mégis mindig ugyanaz...

Egy sátánista arról, hogy miért hibás minden, amit a hitvallásáról gondolsz

2017. június 19. - KisKirály

ashley-s-palmer.jpg

A Sátán Egyházának tiszteletese, Ashley S. Palmer magyarázza el, miért nem érdeklődik az ördög imádata iránt…

Tovább

Néhány dolog, amit nem tudtál a Sátánizmusról

el_aquelarre.jpg

Sátánizmus - ami sötétségről, kegyetlenségről, ezotériáról, rituális áldozatról, vérgőzös orgiákról, és általában véve, nem kívánatos, antiszociális viselkedésről fest bennünk képet. De mégis, miről szól ez a vallás valójában? Hogyan határozzuk meg a Sátánizmust? Ténylegesen miben hisznek a Sátánisták? Ugyanaz a Sátánizmus, mint az ördögimádás? Az a kölyök Behemoth pólóban, mikor hazamegy, disznót fog ölni, aminek megissza a vérét? Ezen kérdések közül a legtöbbre, és még sok másik "miaszar?!" szagú tényre - többek közt a Katolikus Egyház részvételéről a Sátánizmus megalkotásáról - ad választ ez az agybizsergető poszt, mely a Sátánizmus több oldalát is megvizsgálja.

Tovább

Új horizontok, újra meg újra, de most valami más

Sziasztok drága ÚjraMegÚjra fanok. Szolgálati közlemény következik.

Az elmúlt időszakban roppant mód megváltozott a világlátásom, és a hozzáállásom a dolgokhoz, de főleg a retardáltakhoz. Azzal a szomorú hírrel jövök, hogy tudományos-szkeptikus témákkal a blog a továbbiakban nem fog foglalkozni, de legalábbis nem ez lesz a fő profil. Viszont több évnyi munkámat, nem fogom a kukába dobni sem, ez az "öröm" az ürömben. A jövőben a blog átalakul, bár az arculat marad. A további tematika már egy teljesen más vonalat fog követni, amit ki-ki maga eldönthet, hogy tolerál és továbbra is olvas-e vagy sem. Az új tematika filozófia, kultúra, életmód lesz, de egy eddig talán sokaknak ismeretlen szemszögből. Egy olyan fórummá alakul a blog, mely a tételes vallásokat oldalba rúgó elv -és gondolatrendszerek szemszögéből mutatja meg a világot, és bízom, vagyis, mivel többen szerkesztjük majd az anyagokat, bízunk benne, hogy sokakban az ateista, a sátánista, az okkult, és a hasonló fogalmak nem mint szitokszó élnek tovább, hanem érdekes, és a világban a maguk helyét kivívó, és meghatározó dolgokként lesznek jelen.

Aki marad, azt továbbra is köszöntöm egy fiktív pokolban, még ha nem is a vadhajtásaival foglalkozom tovább.

Aki nem marad, annak köszönöm a figyelmét, de elfogyott a türelmem, és idegzetem sajnos. Célszerűbb új utakat világítani meg, illuminálni hogy szakszerű legyek haha, mint a régi mocskában térdig merülve téblábolni.

A blog korábbi anyagai továbbra is elérhetőek egy archívumblogban a http://ujramegujraarchiv.blog.hu címen.

Mivel végre többen fogjuk szerkeszteni a blogot, és egyéb rendezkedés, témák pontos meghatározása, és hasonlók bejátszanak, előreláthatólag még nettó. 1 hónapig nem születik új bejegyzés, de erre nem tenném a nyakamat. 

Addig is kellemes napot Nektek!