2015. sze 21.

Kapcsolat és információ

írta: KisKirály
Kapcsolat és információ

111.png

A blog nem a TST-t képviseli, annak nem szócsöve. Az oldalt a szerkesztő világnézetei alkotják, melyeket keresztülszűr a tantételeken és ebben a formában adja közre. A blog nem hivatalos blogja a TST-nek, sem az STI-nek, de a szervezettel kapcsolatos hírek megjelenhetnek a blog Facebook-oldalán.

 

Minden, a szerkesztőhöz intézett kérdéssel, javaslattal, kérlek titeket hogy az ujramegujra@mail.com email címre írjatok, vagy a Facebook közösségi oldalt használjátok erre.



Az oldal nem kizárólag arra született, hogy sátánizmus címszó alatt a kereszténységet pocskondiázza. Minden diktatórikus vallási rendszert elutasítunk. Hitre szükség van. Hit nélkül az ember elvész. Ez nyilvánvaló - hisszük, hogy az önmagunkba és az emberségünkbe vetett hit az ami a világot előremozgatja és hogy ezeknek a cselekedeteknek van valós értéke. Nagyon sok, nagy világvallást követő ember rendelkezik különleges karizmával és cselekedetekkel. Ellenszenvünk nem ellenük, hanem az arctalan tömeg lélektelen hívői felé szól.

 

 

Szólj hozzá

info