2017. máj 09.

Új horizontok, újra meg újra, de most valami más

írta: KisKirály
Új horizontok, újra meg újra, de most valami más

hangosbeszelo.png

Sziasztok drága ÚjraMegÚjra fanok. Szolgálati közlemény következik.

Az elmúlt időszakban roppant mód megváltozott a világlátásom, és a hozzáállásom a dolgokhoz, de főleg a retardáltakhoz. Azzal a szomorú hírrel jövök, hogy tudományos-szkeptikus témákkal a blog a továbbiakban nem fog foglalkozni, de legalábbis nem ez lesz a fő profil. Viszont több évnyi munkámat, nem fogom a kukába dobni sem, ez az "öröm" az ürömben. A jövőben a blog átalakul, bár az arculat marad. A további tematika már egy teljesen más vonalat fog követni, amit ki-ki maga eldönthet, hogy tolerál és továbbra is olvas-e vagy sem. Az új tematika filozófia, kultúra, életmód lesz, de egy eddig talán sokaknak ismeretlen szemszögből. Egy olyan fórummá alakul a blog, mely a tételes vallásokat oldalba rúgó elv -és gondolatrendszerek szemszögéből mutatja meg a világot, és bízom, vagyis, mivel többen szerkesztjük majd az anyagokat, bízunk benne, hogy sokakban az ateista, a sátánista, az okkult, és a hasonló fogalmak nem mint szitokszó élnek tovább, hanem érdekes, és a világban a maguk helyét kivívó, és meghatározó dolgokként lesznek jelen.

Aki marad, azt továbbra is köszöntöm egy fiktív pokolban, még ha nem is a vadhajtásaival foglalkozom tovább.

Aki nem marad, annak köszönöm a figyelmét, de elfogyott a türelmem, és idegzetem sajnos. Célszerűbb új utakat világítani meg, illuminálni hogy szakszerű legyek haha, mint a régi mocskában térdig merülve téblábolni.

A blog korábbi anyagai továbbra is elérhetőek egy archívumblogban a http://ujramegujraarchiv.blog.hu címen.

Mivel végre többen fogjuk szerkeszteni a blogot, és egyéb rendezkedés, témák pontos meghatározása, és hasonlók bejátszanak, előreláthatólag még nettó. 1 hónapig nem születik új bejegyzés, de erre nem tenném a nyakamat. 

Addig is kellemes napot Nektek!

Szólj hozzá